Pakistanli Eski Bakandan Milletvekiline Canli Yayinda Tokat

Pakistanli Eski Bakandan Milletvekiline Canli Yayinda Tokat

Pakistan’in eski Enformasyon ve Yayin Federal Bakani Firdous Ashiq Awan, katildigi televizyon programinda canli yayin sirasinda kavga ettigi Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel’e tokat atti.

Pakistan’da bir dönem Enformasyon ve Yayin Federal Bakani olarak görev yapan ve 2 Kasim 2020 tarihinden bu yana da Pencap Eyaleti Basbakanligi Bilgi ve Kültür Özel Asistani olan Firdous Ashiq Awan, yerel bir televizyon programina katildi.

Programa Awan’in yani sira Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel de katilirken, ikilinin tartismaya girmesi ile tansiyon yükseldi. Awan, kendisini yolsuzlukla suçlayan vekil Mandokhel’e sinirlenerek, milletvekiline canli yayinda tokat atti.

Awan canli yayinda yasanan tokat skandalinin ardindan sosyal medya hesabinda yayinladigi açiklamada, Mandokhel’in kendisine karsi kötü bir dil kullandigini söyledi.

Olayin görüntülerinin tamaminin yayinlanmadigini belirten Awan, bu sekliyle hikayenin yalnizca bir tarafinin gösterildigini ifade etti.

Görüntünün tamaminin yayinlanmasini isteyen Awan, “Canli yayin sirasinda Pakistan Halk Partisi (PPP) milletvekili Qadir Mandokhel beni tehdit etti. Küfürlü bir dil kullanarak, rahmetli babama ve bana hakaret etti. Kendimi savunmak için asiri bir adim atmak zorunda kaldim” sözleriyle kendini savundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile