Pamukkale Belediyesi 1. Taksit Ödemeleri Için Uyardi

Pamukkale Belediyesi 1. Taksit Ödemeleri Için Uyardi

Pamukkale Belediyesi’nde, Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi birinci taksit ödemeleri basladi.



Pamukkale Belediyesi’nden yapilan açiklamada, Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi birinci taksit ödemelerinin basladigi bildirildi.

Son ödeme tarihinin ise 31 Mayis 2024 günü oldugunu açiklandi.

Pamukkale halkinin vergi dönemlerinde, sikinti yasamamalari adina her türlü ödeme kolayligi sunan Pamukkale Belediyesi, vatandaslarin Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi 1.taksit ödemelerinde geç kalmamalari için hatirlatmada bulundu. Açiklamada, “Vergi mükellefi olan vatandaslarimiz için Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi 1.taksit ödemeleri basladi.

Ödemeler, hafta içi mesai saatleri içinde, YSE kavsagindaki belediye ana binasinda yer alan veznelerin yani sira ilçe halkimizin kolay ulasimla ödemelerini yapabilmesi için Atatürk Caddesi’nde, Deliktas ek hizmet binasinda, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Tapu Müdürlügü’nde bulunan veznelerden yapilabiliyor. Belediye veznelerinden nakit olarak ya da Paraf Karta 3 taksit imkâniyla da ödemelerde kolaylik saglanirken; Posta Kurumu ve Halkbank Sube ve ATM’lerinden ve www.pamukkale.bel.tr web sitesi e-belediye uygulamasindan mükellef sicil numarasi veya T.C. numarasiyla vatandaslarimiz kolaylikla ödemelerini gerçeklestirebilirler” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile