Pamukkale Belediyesi Can Dostlari Için Kampanya Düzenledi

Pamukkale Belediyesi Can Dostlari Için Kampanya Düzenledi

Ülkemizin birçok ilinde meydana gelen yanginlarla ilgili yardim kampanyasi baslatan Pamukkale Belediyesi, ayni yanginlarda zarar gören hayvanlari da unutmadi. Yarali hayvanlarin tedavisinde kullanilacak tibbi malzeme ve mamalar Pamukkale Belediyesi Sosyal Market araciligiyla yangin bölgelerine gönderilecek.



Ülke genelinde farkli illerde meydana gelen 100’e yakin yangin yürekleri dagladi. Can kayiplarinin yani sira binlerce hektar ormanin yok oldugu yanginlardan hayvanlar da olumsuz etkilendi. Dogal yasam alanlari olan ormanlar yanarken birçok canli da yanarak can verdi, birçok hayvan da yaralandi. Yangin bölgeleri için aninda harekete geçen ve gerekli olan malzemeleri bölgeye ulastiran Pamukkale Belediyesi, can dostlari olan hayvanlari da unutmadi. Pamukkale Belediyesi, yanginda zarar gören hayvanlarin tedavisi için gerekli olan tibbi malzemeler ve hayvanlarin beslenmesi için kullanilacak olan mamalari Sosyal Market araciligiyla topluyor. Pamukkale Belediyesinin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasinda olusturulan yardim toplama merkezine ‘Haydi Pamukkale! Can Dostlarimiz Için Tibbi Malzeme ve Mama Destegi” kampanyasi çerçevesinde vatandaslar tibbi malzeme ve mama bagisinda bulunabilecekler. Konuyla ilgili olarak 444 92 20 nolu telefondan da iletisim saglanabilir.

“Kampanyamiza tüm halkimizin katilimini bekliyoruz”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, yanginlarin yürekleri dagladigini ifade ederek; “Ülkemizin farkli illerinde meydana gelen yanginlar herkes gibi bizleri de üzdü. Hektarlarca orman yok olurken, can kayiplarimiz da oldu. Hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralilara da acil sifalar dilerim. Yanginlarin etkiledigi sadece insanlarimiz degil dogal yasamin parçasi olan can dostlarimiz da oldu. Pamukkale Belediyesi olarak yanginlarda zarar gören hayvanlarin tedavisi için gerekli olan tibbi malzemeler ve mamalari Sosyal Market araciligiyla toplayarak yangin bölgelerine gönderecegiz. Bu kampanyamiza tüm halkimizin katilimini bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile