Pamukkale Belediyesi'nin Kurslarina 5 Bin 500 Genç Katiliyor

Pamukkale Belediyesi'nin Kurslarina 5 Bin 500 Genç Katiliyor

Spor kenti olma yolunda önemli çalismalara imza atan Pamukkale Belediyesi, kis döneminde her yastan gence spor yapma imkani sunuyor. Aktepe Sosyal Tesisleri ile ilçedeki spor tesislerinde toplam 5 bin 500 genç spor ve kültürel etkinliklere katiliyor.



Pamukkale Belediyesi, her yastan vatandasa göre kurslar düzenlemeye devam ediyor. El sanatlari, yabanci dil, halk oyunlari ve benzeri kurslari ilçenin çesitli noktalarinda açan Pamukkale Belediyesi, spor basta olmak üzere yeni kurslar açarak ulastigi vatandas sayisini artiriyor. Aktepe mahallesinde hizmet vermeye baslayan Aktepe Sosyal Tesisleri’nde birçok bransta kurslar açildi. Kick boks, dart, boks, jimnastik, karate, güres, masa tenisi, klasik ve geleneksel okçuluk, pilates, tenis, voleybol, judo ve satranç ile engelli bireylere özel kurslar Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki salonlarda gerçeklesiyor. Yine ayni yerde gitar, saz ve robotik kodlama kurslari da yapiliyor. Akvadi Futbol Sahasi’nda futbol kurslari gerçeklesirken, yine Akvadi Tenis Kortu’nda tenis bransindaki çalismalar yapiliyor. Voleybol bransindaki çalismalar ise Aktepe 15 Temmuz Lisesi Spor Salonu’nda gerçeklesiyor.

Ilçenin her noktasinda spor var

Pamukkale Belediyesinin kurslari sadece bunlarla kalmiyor. Gençlik ve Spor Pamukkale Ilçe Müdürlügü’nün de katkilariyla ilçenin çesitli noktalarinda da kurslar düzenleniyor. Yaz döneminden çalismalara katilmaya devam eden yaklasik bin 200 sporcu ile birlikte aktif olarak spor ve kültür kurslarina katilan kursiyer sayisi yaklasik 5 bin 500 oldu.

“Pamukkale spor kenti oluyor”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, ilçede yasayan her yastan birey için çesitli kurslar açtiklarini ifade ederek, “Düzenli olarak açtigimiz ve yil boyu devam eden el sanatlari, yabanci dil, halk oyunlari ve benzeri kurslarimiz araliksiz sürüyor. Bunun yaninda spor ve kültür kurslarimizi da açtik. Yaz döneminde büyük ilgi gören kurslarimiza katilim giderek artiyor. Amacimiz Pamukkale’yi spor kenti haline getirmek. Bunun için çalismalarimiza devam ediyoruz. Kurslarimiza katilan tüm gençlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile