Pamukkale'de 20 Bin Çocuk Ve 10 Bin Kadin Ücretsiz Spor Kurslarindan Yararlanacak

Pamukkale'de 20 Bin Çocuk Ve 10 Bin Kadin Ücretsiz Spor Kurslarindan Yararlanacak

Pamukkale Belediyesi Baskan Adayi Halil Pekdemir, ilçede yilda 20 bin çocuk ve 10 bin kadina ücretsiz spor yapma firsati bulacagi projeyi açikladi.



Cumhur Ittifaki’nin AK Partili Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, ilçede yapilmasi planlanan ücretsiz spor kurslari hakkinda bilgi verdi. Baskan Adayi Pekdemir, göreve geldikten sonraki 5 yillik süreçte bölgede her yil ücretsiz olarak açilacak Zumba, yogo, halk danslari, satranç, masa tenisi, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, jimnastik, plates ve benzeri birçok kursla 20 bin çocuk ve 10 bin kadina imkan saglanacagini açikladi.



Spor yapmanin insan sagligina ve yasamina olumlu etkilerinin herkes tarafindan bilindigini söyleyen ve göreve gelmeleri durumunda, sporun önemini ve saglikli yasam tarzini tesvik etmek için büyük çaba sarf edecegini dillendiren AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, “Çocuklarimizin ve gençlerimizin odaklarinda kendilerine fayda saglayacak etkinlikler olmali. Bu sekilde hem onlari kötü yollara sapmalarindan uzaklastirmis ve hem de aktif ve sosyal bireyler olma yolunda yönlendirmis olacagiz. Sonuç olarak Pamukkale’nin yasami spor etkinlikleri ile birlikte çok daha aktif olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile