Pamukkale'de Bahar Bakimi Yapiliyor

Pamukkale'de Bahar Bakimi Yapiliyor

Pamukkale Belediyesi, bahar aylarinin gelmesiyle ilçe genelinde park alanlarinda bakim çalismalarina hiz verdi. Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, “Pamukkale’mizdeki park ve yesil alanlarda bahar bakimina basladik. Ilçemizi tertemiz, çiçek gibi yapmak için park ve bahçeler müdürlügü ekiplerimiz sahaya indi” dedi.



Bahar aylarinin gelmesiyle birlikte tüm Pamukkale ilçesine de bahar havasi hâkim oldu. Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, göreve gelir gelmez ilçe halkina verdigi sözleri tutmak için tüm ekibiyle gece gündüz çalisirken, rutin belediyecilik islerine de hiz verdiklerini açikladi.

Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, Pamukkale genelinde kaldirimlardaki yabani ot temizligi ile birlikte 61 mahallenin tamaminda bulunan 667 park alaninda, otomatik sulama sistemlerinin bakimlari, çim biçme, tirpan, çiçek dikimi, gübreleme, çocuk oyun alanlari ve parklardaki spor aletlerinde bakim onarim, kumlarin yenilenmesi çalismalarina basladi.



“Pamukkale’ye bahar geldi”

Bahar mevsiminin gelmesiyle, Pamukkale’nin her bir kösesini bahara yakisir hale getirmek için tüm ekiplerini sahaya indiren Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, “Pamukkale’miz, cografi yapisi olarak genis bir alana sahip. Ilçe halkimizin öncelikli olarak en öncelikli talepleri park ve yesil alanlarin bakimsizligi idi. Pamukkale Belediyesi olarak, tüm ilçemizi bahar aylarina yakisir hale getirmek için tüm ekiplerimizi sahaya indirdik. Vatandaslarimizin, günesli havalarda gönül rahatligi ile nefes alabilecekleri, çocuklarimizin doyasiya parklarda oyunlar oynayabilmesi için tüm park ve yesil alanlarimizda bakim çalismalarina basladik. Pamukkale’ye bahar geldi. Parklarimiz ve yesil alanlarimizin bakim çalismalari en kisa sürede tamamlayarak, ilçemizin her bir noktasini çiçek gibi yapmis olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile