Pamukkale'de Kurban Bayrami Öncesi Denetimler Artirildi

Pamukkale'de Kurban Bayrami Öncesi Denetimler Artirildi

Kurban Bayrami’nin yaklasmasiyla birlikte, Pamukkale Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, ilçe genelindeki denetimlerini artirdi.



Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kasap, tatlicilar ve unlu mamul satisi yapan is yerlerinde hijyen ve gida güvenligi denetimi gerçeklestiren Pamukkale Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, halk sagligini korumak adina denetimlerine ara vermeksizin devam ediyor. Tüm bayramlarda oldugu gibi bu Kurban Bayrami öncesinde de gerçeklestirilen denetimlerde, isyeri açma ve çalisma belgesi, fiyat tarifesi, genel temizlik kurallari, personel temizligi, uyarici levhalar, ruhsata aykiri faaliyette bulunup bulunulmadigi gibi konularda kontroller gerçeklestiriliyor. Pamukkale Zabita ekipleri, halk sagligini korumak ve hijyenik ortamda üretim yapilmasi saglayarak, kurallara uymayan isletmelere cezai islem uyguluyor.

Zabitalar bayrama hazir

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, halk sagliginin öncelikleri arasinda oldugunu ifade ederek, “Her bayram oldugu gibi bu bayram öncesinde de, rutin zabita denetimlerimizi artirdik. Hedefimiz, halkimizin gönül rahatligi ile alisveris yapabilmesini saglamak. Denetimlerimizle, vatandaslarimizin yasalarin belirledigi kurallara göre isletmecilik yapan, hijyen kurallarina uyan isyerlerinden alisveris yapmasini sagliyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak halkimizin sagligini önemseyen denetimlerimiz araliksiz devam edecek” dedi.



Baskan Örki, kurban bayrami öncesinde hayvancilik isletmelerinden dogrudan yapilan satislar disinda, cadde ve sokak aralarinda alim satimlarin yapilmamasi için gerekli denetimlerin bayram sonuna kadar sürdürülecegini ve ayrica kurban kesim yerleri disinda kesim yapanlara da cezai islem uygulanacagini belirterek, kurbanlik hayvanlarin kaçmasi ihtimaline karsi ekip olusturuldugunu bildirdi. Baskan Örki, Pamukkale Zabita ekibinin, bayram süresince ilçe halkinin her türlü sikâyet ve talepleri için hazir bekleyerek, vatandaslarin ekiplere belediyeye ait hattan ulasabilecegini söyleyerek, “Kurban Bayrami hazirliklarimizi günler öncesinden tamamladik. Halkimizin bayrami gönül rahatligi içinde geçirmeleri temennisiyle, tüm halkimizin mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile