Pamukkaleli Kadinlar Pilates Ve Jimnastigi Çok Sevdi

Pamukkaleli Kadinlar Pilates Ve Jimnastigi Çok Sevdi

Korona virüs tedbirleri kapsaminda kisitlamalarin kalkmasi ve normallesme süreciyle Pamukkale Belediyesi vatandaslara yönelik birçok dalda ücretsiz kurslar açti. Yeniden açilan kurslarda en çok ilgi pilates ve jimnastik kurslarina oldu.



Pamukkale Belediyesinin Pamukkalelilerin bos zamanlarini verimli bir sekilde degerlendirmeleri amaciyla, ücretsiz olarak açtigi kurslara katilim oldukça yogun. Pamukkale Belediyesinin ‘Pamukkalede Kurs Zamani’ sloganiyla, Atatürk Caddesi’ndeki ek binasi ile Fatih Kapali Pazar Yeri ve Dokuzkavaklar Kapali Pazar Yeri’nde vatandaslara yönelik açtigi çesitli dallardaki ücretsiz kurslari devam ediyor. El sanatlari basta olmak üzere, yabanci dil, isaret dili, diksiyon, halk oyunlari, baglama, ahsap boyama, biçki dikis, seramik porselen çiçek yapimi kurslari yani sira pilates ve jimnastik alanlarinda ki kurslar tüm hiziyla sürüyor.

Pamukkaleli kadinlarin el sanatlarindan sonra en çok ilgi gösterdigi pilates ve jimnastik kurslarina katilim oldukça yogun. Pamukkale Belediyesi bünyesindeki egitmen Büsra Aksoy esliginde, Hüsamettin Kulakli Ilkokulu’nda düzenlenen pilates ve jimnastik kursu, hafta içi ögleden sonra ve aksamüzeri olmak üzere gün içinde 2 seans olarak düzenleniyor. Eylül ayi sonuna kadar devam edecek kurslarda toplam 60 kadin katilimci bulunuyor. Pilates ve jimnastik kursiyerleri Pamukkale Belediyesinin ücretsiz kurslari için Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür ettiler.

“Kurslarimiz hem katki sunuyor hem de paylasim”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, belediye olarak açtiklari kurslarin, vatandaslara kendilerini gelistirmelerine olanak saglamasi yaninda özellikle pandemi sürecinin ardindan bir araya gelerek, paylasim olanagi saglamasinin önemli oldugunu söyledi.

Baskan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, yaz ve kis dönemi olarak açtigimiz ücretsiz kurslarimiz korona virüs salgini sonrasinda ara vermemizi gerektirmisti. Normallesme sürecinin baslamasiyla birlikte kurslarimiza kaldigimiz yerden devam ettirdik. Vatandaslarimizin taleplerini inceleyerek çesitli dallarda açtigimiz kurslarimizda hijyen kurallari ve sosyal mesafe kurallarina dikkat ederek, belirli sayilarla açtik. Vatandaslarimizdan yogun bir katilim olmakla birlikte, geri dönüsümlerin olumlu olmasi, dogru bir yol izledigimizin ispati niteliginde. Vatandaslarimizin memnuniyetlerini artiracak faaliyetlerimizi sürdürmek amaciyla tüm gayretimizle çalismaya devam ediyoruz. Kurslarimiza katilan vatandaslarimiza ve egitmenlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile