Pandemi Yüzünden Çig Köfteci Olan Ses Sanatçisi Sahnelere Dönmenin Mutlulugunu Yasiyor

Pandemi Yüzünden Çig Köfteci Olan Ses Sanatçisi Sahnelere Dönmenin Mutlulugunu Yasiyor

Mardin’de pandemi yüzünden çig köfteci olan ses sanatçisi sahnelere dönmenin mutlulugunu yasiyor.

Pandemi sürecinde dügün salonlari ve eglence mekanlarinin kapanmasiyla issiz kalan yerel ses sanatçisi 38 yasindaki Serdar Örnek, çig köfte dükkani açmisti. Ikinci kademe normallesmenin baslamasiyla Örnek, sahnelere geri dönmenin mutlulugunu yasiyor. Müzisyenler için islerin yeniden açildigini kaydeden Örnek, “Yaklasik 12 yildir müzikle ugrasiyorum. Ama son 1 buçuk yildir pandemi yüzünden evlere kapandik. Müzik hayati hepten öldü bitti. Daha öncesinde issizlikten dolayi evde oturmaktansa bir çig köfte salonu açtik. Görenler bilenler vardir. Çig köfte salonu açtik su anda yavas yavas insallah sektörümüz açiliyor gibi” dedi.

Dügünlerin ekonomiye ciddi bir katki sundugunu ifade eden Örnek, "Dügünler sadece ülkenin degil bütün dünyanin ekonomisini ayakta tutan sektörlerden biridir. Bu pandemi dönemi sürekli olacak degil. Insallah bitecek” diye konustu.



“Bir an önce herkes asi olsun ve bir an önce maskelerden kurtulalim”

Müzisyenlerin tekrar sahnelerde olacaklarini belirten Örnek, “En kisa zamanda insallah dügünlerimize sahnelerimize geri dönecegiz. Müzisyen için sahne hayattir. Bunu bütün müzisyenler ve müzikle ugrasan dostlarimiz bilir. Müzisyen hiçbir zaman unutulmamali diyorum. Saglik Bakanimiz 2 gün önce açiklama yapti. Artik müzik ile ugrasan müzisyen dostlarimizda su anda asi olmaya baslayacak. Bizde en kisa zamanda randevumuzu alacagiz. Biz asi olacagiz. Bir an önce herkes asi olsun ve bir an önce maskelerden kurtulalim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile