Papatya Pamuk Uluslararası Kozmetik Ve Güzellik Fuarı'nda

Papatya Pamuk Uluslararası Kozmetik Ve Güzellik Fuarı'nda

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, BeutyEurasia 2010 Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı'ndaki Papatya Pamuk standını ziyaret etti.

Tüyap Fuar Merkezi'nde 38 ülkeden 252 katılımcı firma ile kozmetik sektörünün tüm segmentlerini bir araya getiren fuara gelen Kızılay Başkanı Küçükali, Papatya Pamuk Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Can'ı ziyaret etti.
Stanttaki ürünler hakkında bilgi alan Küçükali, Papatya Pamuk ile bir protokole vardıklarını hatırlatarak, "Sayın Ömer Can'ı Şahinbey Belediye Başkanı iken tanıdım. O zamandan beri güzel işler yapıyordu. Şimdi de bir protokol yaptık. Papatya Pamuk, Kızılay'a destek oluyor. Bu çok güzel bir şey umarız ileride çok daha iyi işler yaparlar" dedi.
Papatya Pamuk Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Can ise Tekin Küçükali'nin Kızılay'ın başına geldikten sonra kurumunun dinamiklerini harekete geçirdiğini belirtti. Can, "Papatya Pamuk, Türkiye'de 30 yıllık iş hayatı ile birlikte birçok konuda üretime girmiştir. Türkiye'nin pamuk sektöründe öncüsüdür. 30 yıllık bir birikimin sonucu gelmiş olduğumuz noktada artık sosyal proje anlamında bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Biz de Türkiye'nin gururu olan Türk Kızılayı'na destek vermek istedik. Şimdi de bunu
gerçekleştiriyoruz. Sayın Kızılay Başkanı'na mağdur olan herkese ellerini uzattıkları için teşekkür ediyorum. Biz de onlara destek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile