Papatyam 96.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Papatyam 96.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Papatyam 96. Bölümüyle bu akşamı StarTV ekranlarında olacak. İşte Papatyam 96. Bölüm özeti ve fragmanı...

Papatyam 96.Bölüm fragmanı yayınlandı. Papatyam 96.Bölümde neler olacak. Papatyam 96.Son bölüm fragmanını bu sayfadan izleyebilirsiniz. Papatyam 96.Bölümde Saliha'yı hamilelik heyacanı sardı.

İki arada bir derede! Yasemin ve Beyza'nın varlıklarından rahatsız olan Feride, Necati'den onları evden göndermesini ister. Kızı ve karısı arasında kalan Necati ne yapacağını bilemez. Feride ise kararında ciddi olduğunu göstermek için Özge ve Seyfo'nun evinde kalmaya başlar Nurettin'in kısır damat yakıştırmalarına dayanamayan Rıza, Saliha'nın hamile olduğu yalanını söyler. Nurettin, dede olacak olmanın sevinciyle havalara uçarken Saliha bu yalandan çok rahatsız olur Cemal, Gülşen ve Nurşen'den Olenka'ya yemek yapmayı öğretmesini ister. Olenka ise işin kolayını bulmuştur Melis hostes olmak için İngilizce öğrenmeye başlamışken Yusuf için oyunculuk kapısı açılmıştır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile