Para Geçmeyen Sosyal Markette, 900 Ihtiyaç Sahibi Destekleniyor

Para Geçmeyen Sosyal Markette, 900 Ihtiyaç Sahibi Destekleniyor

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, belediyeye ait sosyal market ve asevinde incelemelerde bulundu.

Paranin geçmedigi sosyal marketteki reyonlari tek tek gezen Baskan Yazicioglu, sosyal marketteki tüm eksikliklerin tamamlandigini ve egitim sezonuna hazirlandiklarini ifade etti.

Tokat Belediyesi sosyal market ve asevi incelemesinin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Mehmet Kemal Yazicioglu; “Seçim döneminden sonra her alanda degisimi baslattik. Bugün Sosyal Marketimizi gezdik, reyonlarimizdaki eksikliklerimizi tamamladik. Tüm malzemelerimiz hazir. Toplam 900 ihtiyaç sahibi vatandasimizi belirlemistik. Sayilari gün geçtikçe artiyor. Sosyal belediyecilik adina tüm vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsilamak için sosyal marketimizdeki tüm eksiklikleri giderdik” dedi.

“Egitim döneminde de yaninizdayiz”

Yeni egitim ögretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklar için kirtasiye ve giyim malzemeleri üzerine yogunlastiklarinin altini çizen Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu; “Simdi yapacagimiz en önemli çalismalardan bir tanesi de egitim dönemi baslamadan ihtiyaç sahibi kardeslerimizin kirtasiye ve giyim ihtiyaçlarina yönelik malzemelerimizi artirarak devam edecegiz. Egitim döneminde de ihtiyaç sahibi kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile