Para Vermeyen Annesini Benzin Dökerek Yakan Sahis Tutuklandi

Para Vermeyen Annesini Benzin Dökerek Yakan Sahis Tutuklandi

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde para istedigi annesinden ret cevabi aldiktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini atese veren sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargida adliyeye sevk edilen sahsin, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptigimi sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadi.

Korkunç olay, 18 Nisan Persembe günü Akyazi ilçesi Erdogdu Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, geçtigimiz hafta annesi M.Y.’den (64) geçtigimiz hafta bir miktar para alan ve tekrar isteyince ret cevabi ile karsilasan Ö.Y. (42) öfkelendi. Ö.Y., maddi ve ailevi sorunlari iddiasi ile benzin dökerek annesi ve kendisini yakti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan talihsiz kadin, ilk olarak Akyazi Ilçe Devlet Hastanesi’ne buradan da Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Vücudunda 2 ve 3’üncü derece yaniklar olusan ve hayati tehlikesi bulunan M.Y., buradaki müdahalelerinin ardindan Kocaeli Sehir Hastanesi Yanik Ünitesi’ne sevk edildi.

Elleri sargili sekilde adliyeye sevk edilen sahis tutuklandi

Her iki elinde de yaniklar olusan süpheli Ö.Y. ise olaydan kisa bir süre sonra yakalanarak ilçe jandarma komutanligina götürüldü. Sahis, burada tamamlanan islemlerinin ardindan elleri sargili bir sekilde adliyeye sevk edildi. Ö.Y.’nin kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptigimi sen nereden biliyorsun?” cevabini vermesi ve ‘Pisman misiniz?’ sorusunu ise yanitsiz birakmasi dikkatlerden kaçmadi. Adliyeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hastanede tedavi gören M.Y.’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile