Paraguay Japonya maçı ile tarihe geçti

Paraguay Japonya maçı ile tarihe geçti

Japonya'yı penaltılarla geçen Paraguay, tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi. Güney Amerika, son sekize dört takım sokup üçte kalan Avrupa'yı ilk kez geçti.

  Japonya ' yı penaltılarla geç ; en Paraguay , tarihinde ilk kez ç ; eyrek finale yü ; kseldi . Gü ; ney Amerika , son sekize dö ; rt takım sokup ü ; ç ; te kalan Avrupa ' yı ilk kez geç ; ti

Dü ; nya kupası ' nda Paraguay , Japonya ' yı 120 dakikası golsü ; z biten mü ; cadelede penaltılarla 5-3 yenerek tarihinde ilk kez ç ; eyrek finalist oldu . Paraguay , beş penaltıyı da gole ç ; evirirken , Japonya , ü ; ç ; ü ; ncü ; penaltıyı kullanan Komano ' nun topu ü ; st direğe nişanlamasıyla elendi . Gü ; ney Amerika Brezilya , Arjantin , Uruguay ' dan sonra dö ; rdü ; ncü ; temsilcisini ç ; eyrek finale yolladı .

KRİTİK POZİSYONLAR
20 . dakikada Barrios ' un ceza alanında şutunu kaleci Kawashima ç ; elmeyi başardı . 29 ' da uygun bir fırsatı Santa Cruz kullanamadı . 99 ' da Honda ' nın frikiğini kaleci Villar kornere ç ; elmeyi başardı .

KADER ANI
22 ' de Japonya ' dan Matsui ' nin uzaktan sert vuruşunda top ü ; st direkten dö ; ndü ; . 120 dakika boyunca en ç ; ok heyecan yaratan pozisyon olan bu şut golle sonuç ; lansa Japonya ç ; eyrek finalist olabilirdi .

MAÇ ; IN ADAMI
Seyirci 2010 Dü ; nya Kupası ' nda 56 . karşılaşma olan Paraguay-Japonya en kö ; tü ; mü ; cadele olarak kayıtlara geç ; ti . Bol bol faul ve top kaybına , bunların yanında az sayıda pozisyona sahne olan mü ; cadelede iki takım da ç ; eyrek finali hak etmedi . Buna karşın iki ekibin taraftarları da desteklerini sonuna kadar sü ; rdü ; rdü ; ler .

HAYAL KIRIKLIĞI
Keisuke Honda ( Japonya )
Japonya ' nın kupada attığı dö ; rt golü ; n ü ; ç ; ü ; nde payı bulunan ve iki gol , bir asistle oynayan Honda , dü ; n ö ; nceki performansından ç ; ok uzak bir grafik ç ; izdi . Kaleye biri isabetli ü ; ç ; şut atan CSKA Moskova ' lı oyuncunun verdiği 39 pasın sadece 18 ' i olumluydu .

EN KÖ ; TÜ ; MAÇ ; TI
Afrika ' da penaltılara giden ilk mü ; cadele olan Paraguay-Japonya karşılaşması kupanın en kö ; tü ; maç ; ıydı . 120 dakikada 55 faul olurken 11 ' i isabetli 25 şut ç ; ekildi . Sadece 585 isabetli pas ( 90 dakikada 495 ) ve % 57 gibi bir Dü ; nya Kupası karşılaşmasına yakışmayan isabet oranı , kupada bugü ; ne kadarki en kö ; tü ; performanstı .

SAMURAY ' A KABUS
Paraguay , Avrupa dışındaki takımlara karşı ü ; st ü ; ste 7 . Dü ; nya Kupası maç ; ını kaybetmedi . 2002 ' deki Japonya-Tü ; rkiye karşılaşmasından beri ilk kez ç ; eyrek final gö ; rmemiş iki takımın mü ; cadelesinde ü ; zü ; len yine Japonya oldu . Paraguay , ü ; st ü ; ste iki Dü ; nya Kupası maç ; ını golsü ; z bitirdi . Bunu son başaran ( ! ) 1998 ' de yine Paraguay idi . Sabah

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile