Paralel Yapı, Hulki Cevizoğlu'nu öldürmek mi istedi?

Paralel Yapı, Hulki Cevizoğlu'nu öldürmek mi istedi?

Gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu, paralel yapının kendisini nasıl öldürmek istediğini ilk kez Beyaz Tv ekranlarında anlattı.

1999 yılında Fethullah Gülen'le ilgili bir program yaptığını söyleyen Cevizoğlu, programdan bir hafta sonra aracına bomba koyulduğunu söyledi.

GÜLEN'LE İLGİLİ PROGRAM YAPTI,ARACINA BOMBA KOYULDU

Eşinin kendi aracını kullandığını kaydeden Cevizoğlu, eşinin kendisini aradığını ve arabanın çalışmadığını söylediğini bir süre sonra durumdan şüphelenerek, olayı polise bildirdiğini açıkladı.

O MUHTEREMİN ADINI YAZMAYALIM

Olay yerine gelen polis ekiplerinin 'Düşmanınız var mı?' sorusuna 'Fethullah Gülen' programını hatırlattığını söyleyen Cevizoğlu, polisin kendisine 'O muhterem kişinin adını buraya yazmayalım.' dediğini aktardı.

TEHDİT MEKTUPLARI GELDİ

Cevizoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Oraya sızmışlar, polisler dehşete kapıldım. Bir süre sonra evimin posta kutusuna 'Seni öldüreceğiz, mezarını da kazdık' diye tehdit mektupları geliyor. Bunu aldım ve terörle mücadele polislerine verdim.

DELİLİ YOK ETTİLER

Bir süre sonra iki polis geldi ve savcılığa davet etti. Savcılığa gittim ertesi gün. Dosyası incelediğimde bana gelen tehdit mektuplarının hiç bir tanesi yok. Dedim ki 'El yazısından bir şey bulursunuz' Savcı dedi ki 'Bize gelirken düşmüştür onlar.' Delil yok ortada.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile