Park Afyon AVM Afyonkarahisar'ın Parlayan Yıldızı Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Park Afyon AVM Afyonkarahisar'ın Parlayan Yıldızı Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen “Park Afyon Alışveriş Merkezi” Müdürü Kemal Baştürk, henüz yeni açılan bir alışveriş merkezi olmalarına rağmen yaklaşık 1 buçuk milyon ziyaretçiyi ağırladıklarını ifade etti.

Baştürk, alışveriş merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında AVM hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Toplantıda önemli bir konuya değinen Baştürk, Park Afyon’la birlikte Afyonkarahisar’ın göç aldığını aktardı. Alışveriş merkezi konusunda Afyonkarahisar’a yeni bir anlayış getirdiklerini de dile getiren Baştürk, “Alışveriş merkezleri, açıldıkları gün ya da yıl için planlanmazlar. 5, 10 ve uzun vadeli planlamalar yapılır. Şu anda bu binada 1500 kişi istihdam ediliyor. Bunların büyük kısmı Afyonkarahisar’a gelen insanlar. Park Afyon, çok ciddi göç sağladı. Şehrin büyümesi ve potansiyelinin artması hakkında ciddi bir işlevi yerine getiriyor Park Afyon. Burası Zafer Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi.

Afyon halkının alışveriş alışkanlığının da zamanla değişeceğine inandığını aktaran Baştürk, "Afyon halkı ilk kez alışveriş merkezi binasına girdi. Önce alışılması lazım. İnsanlar bu alışveriş merkezine alışıyor. Dönem dönem Eskişehir’e, Antalya’ya gidiliyordu. Artık o şehirlerden Park Afyon’a gelenleri görmeye başladık. Aktivitelerimiz var, Afyonkarahisar’ın görmediği isimler Afyon’a geliyor" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile