Park Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Park Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yapımı devam eden Bahçelievler Merkez Parkı ve İstasyon Mahallesi parkı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Eskipazar Belediyesi park yapım çalışmalarında sona yaklaştı. Yaz sezonu çalışmalarına yoğun bir tempoyla başlayan Eskipazar Belediyesi, birçok alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalar aralıksız devam ederken, park yapım çalışmalarında İstasyon Mahallesi parkı ve Bahçelievler Merkez Parkında çalışmalarda sona gelindiği belirtildi. Oyun gruplarının kurulduğunu ve spor aletlerinin de montajının yapılacağını söyleyen Belediye Fen İşleri, 9 Eylül’de yapılacak toplu açılışlar ile parkların hizmete açılacağını ifade etti.

Park ve yeşil alanların sayılarının çoğaltılması amacıyla her mahalleye bir park projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dursun Baş, “Biz mahallelerimizin değişik yerlerinde parklar, yeşil alanlar oluşturarak insanlarımızın ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Çocuk oyun grupları montajının henüz yeni yapılması ile birlikte parklar çocuklarla doldu taştı. Açılış gününü bekleyemeyen çocuklar, aileleri ile birlikte parklara koşarak eğlencenin tadını çıkardı. Eskipazar Belediyesi'nin “Her mahalleye bir park” projesi kapsamındaki çalışmalarının devam edeceği ve ilçeye yeni parkların kazandırılacağı bildirildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile