Parka Zarar Verenler Hakkında Suç Duyurusu

Edirne'de, parka ve oturma alanlarına zarar veren kişi yada kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Şükrüpaşa Mahallesi'nde Ahmet Yesevi Cami Arkası tarafında bulunan çocuk parkı ve Fatih Mahallesi’ndeki parkta oturma bankları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını aktardı.

Çocuk parkında bulunan çöp konteynırında muhtemelen ısınma amaçlı ateş yakan kişi veya kişilerin, çöp konteynırı dışında da ateş yakarak parkta bulunan masa ve oyun aletlerine de zarar verdiğini ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

'Belediye ekiplerimiz çocuk parkına giderek zararları tespit ettiler. Çocuklarımızın tatilde olduğu bu günlerde oyun alanlarının yakılmış olması üzüntü verici. Edirne Belediyesi olarak, çocuklarımızın oyun alanlarını en kısa sürede yenileyeceğiz. Fakat hangi zihniyetle çocuk parkında bulunan oyun aletleri yakılır anlamak mümkün değil. Bunu yapanları araştırıyoruz. Hemşehrilerimin takdirine sunuyorum.'

Gürkan, çevrede bu tür bir olayı gören vatandaşların belediyenin '153' hattına ya da polisi arayarak bilgi vermeleri gerektiğini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile