Parki Mesken Tutan Sarhoslar, Içkilerine El Konulunca Taskinlik Çikardi

Parki Mesken Tutan Sarhoslar, Içkilerine El Konulunca Taskinlik Çikardi

Samsun’da Atatürk Parki’ni mesken tutan sarhoslar yine taskinlik çikardi. Su sisesine doldurduklari alkolü fark eden polis içkiyi bosaltinca taskinlik yapan sarhoslar parktan uzaklastirildi.

Okullarin tatil olmasiyla birlikte çocuklarin yogun bir sekilde kullandigi Ilkadim ilçesindeki Atatürk Parki’ni mesken tutan sarhoslar her gün vatandaslari rahatsiz etmeye devam ediyor. Yari çiplak bir sekilde alkol alan, etrafa tuvaletini yapan sarhoslari çevre halki polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ve zabita ekipleri sarhoslardan birini süs havuzu yaninda sizmis bir halde bulurken, diger 4 sarhosu da 0,5 litrelik su sisesinin içerisine doldurduklari alkolü içerken yakaladi.

Taskinlik yaptilar

Su sisesindeki alkolün dökülmesine sinirlenen sarhoslar, daha sonra da kendisini kayit altina alan basin mensubuna saldirmaya kalkisti. Polisin araya girmesiyle uzaklastirilan sarhos, “Burada neden içiyorsunuz?” seklindeki soruya da “Içerim, sana mi soracagim” diye cevap verirken, polise de, “Karakola götürsen ne olacak, ceza yazip salacaklar” seklinde ukalalik yapti.

Bir süre güvenlik güçlerine direnen sarhoslar parktan uzaklastirilirken, bazi vatandaslar da, “Bunlar yüzünden her gün devletin saglik görevlileri ve polisi zaman kaybediyor” seklinde tepki gösterdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile