Parkta Kitap Okuyarak Örnek Oldular

Tokat’ın Turhal Özel Yıldırım Koleji öğrenci, öğretmen ve velileri, Dünya Kitap Günü etkinlikleri çerçevesinde kitap okumanın önemine vurgu yapmak için parkta kitap okudu.

Turhal Abdullah Gül Parkı’nda bir saat kitap okuyan öğrenci, öğretmen ve veliler, programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tokat Merkez NT Kitap Kirtasiye ise yapılan etkinlikten dolayı öğrencilere ücretsiz kitap dağıttı.

Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve kitap sevgisini aşılamak için böyle bir program yapma ihtiyacı hissettiklerini belirten Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, programlarının çevre sakinleri ve öğrenciler tarafından çok beğenildiğini söyledi.

Bu tür programları her yıl düzenlediklerini ifade eden Nahit Ören, "Televizyon ve bilgisayar başında fuzuli vakit kaybetmeyelim. Evimizde günlük bir saatimizi çocuklarımızla birlikte okumaya ayıralım. En büyük düşmanımız cehalet, onu da ancak okuyarak, eğitimle yenebiliriz.” dedi.

Okuma programına katılan okul velilerinden Zeki Gürsoy ile İsmail Genç, bu programın çok isabetli ve güzel olduğunu belirterek, kolej yetkililerine teşekkürlerini iletti. Okul öğrencilerinden Buket Kaya ile Vuslat Öztürk de parkta yeşilliklerin içinde, kuş cıvıltılarının altında kitap okumanın çok harika bir şey olduğunu dile getirdiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile