Parlayan Yildizlar Konserlerinde Pelin Ece Acar Ve Ahmet Tümkaya Seyirciyle Bulusuyor

Parlayan Yildizlar Konserlerinde Pelin Ece Acar Ve Ahmet Tümkaya Seyirciyle Bulusuyor

Parlayan Yildizlar konserlerinde 11 Mart aksami saat 20.30’da Pelin Ece Acar (piyano) ve Ahmet Tümkaya (fagot) Is Kuleleri Salonu’nda seyirciyle bulusuyor.

Is Sanat’in genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandirmak ve sanat hayatina attiklari ilk adimlarinda destek olmak amaciyla gerçeklestirdigi Parlayan Yildizlar konserlerinde 11 Mart aksami saat 20.30’da Pelin Ece Acar (piyano) ve Ahmet Tümkaya (fagot) Is Kuleleri Salonu’nda seyirciyle bulusuyor.

Konserin ilk bölümünde Franz Liszt ve Sergey Rahmaninov’un eserleriyle sahne alacak genç sanatçi Pelin Ece Acar, 2016 yilinda, Mozart Akademi II. Uluslararasi Piyano Yarismasi’nda ikincilik, 2018 yilinda ise ayni yarismada birincilik ödülüne layik görüldü.

Italya’daki Tadini International Piano Music Competition’da da ikincilik ödülünü kazanan Acar, egitimine Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvari’nda devam ediyor.

Ahmet Tümkaya müzik egitimine 2017 yilinda İçel Üniversitesi Devlet Konservatuvarinda basladi.

2022 yilinda düzenlenen Global Art International Music Competition ve London Music Competition’da ikincilik ödüllerinin sahibi oldu. Egitimine İçel Üniversitesi Devlet Konservatuvari’nda devam eden genç sanatçi, konser repertuvarinda Wolfgang Amadeus Mozart, Lars-Erik Larsson ve Alexandre Tansman’in eserlerine yer verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile