Pasakent Mezarligi Genisletiliyor

Pasakent Mezarligi Genisletiliyor

Yalova Belediyesi tarafindan Pasakent Mezarligi’ndaki genisletme çalismalarinda sona gelindi. Baskani Mustafa Tutuk, Pasakent Mezarligi’ni ziyaret ederek yapilan çalismalari yerinde inceledi.

Yalova Sehir Mezarligi ile Pasakent Mezarligi’nin bakim ve onarimi çerçevesinde hummali bir çalisma yürüten Yalova Belediyesi, yapimi devam eden yeni mezarlik alanindaki insa çalismalarinda da sona dogru geldi. Baskan Tutuk, Belediye Baskan Yardimcisi Bahaddin Erbay ile Pasakent Mezarligi’ni ziyaret ederek Mezarliklar Müdürü Muhammed Öztürk’ten yapilan çalismalarla ilgili bilgiler aldi.

“Yalova’nin 25 yillik mezarlik ihtiyacini karsilayacak”

Tutuk, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Mezar yeri bulma konusunda vatandaslarin ilerleyen yillarda sorun yasamamalari amaciyla baslattigimiz çalisma yaklasik 41 bin metrekare alanda yürütülüyor. Bu alanda 4800 kisi kapasitesi saglayacak çalismanin akabinde 252 dönümlük alanda da çalismalara devam ederek sehrin en az 25 yillik mezar ihtiyacini karsilamayi hedefliyoruz. Ayni zamanda mevcut mezarlik alanina ilave olarak 34 bin metrekare alani daha kazandirma çalismalarimiz devam ediyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile