Pasifik GYO, Iki Projeyle Göktürk'e Imza Atmaya Hazirlaniyor

Eyüpsultan Belediyesi'nin bugün gerçeklestirdigi iki ayri taksitli arsa satis ihalesinde en yüksek teklifleri veren Pasifik Gayrimenkul Yatirim Ortakligi (PSGYO), Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleriyle Göktürk'e imza atmaya hazirlaniyor.

Pasifik GYO'dan yapilan açiklamaya göre, 9-10 Aralik'ta talep toplayan ve yaklasik 1,1 milyar TL’lik halka arzini basariyla tamamlayan Pasifik GYO’nun Yönetim Kurulu Baskani Fatih Erdogan, geçen günlerde yaptigi açiklamalarda, Istanbul’da özellikle Göktürk bölgesi ile yakindan ilgilendiklerini belirtmisti.

Levent'in Etiler girisindeki eski Jandarma Lojmanlari arazisini Emlak Konut’tan hasilat paylasimi modeliyle alarak 2021 yilinda Istanbul’a giris yapan Pasifik GYO, basarili halka arzinin hemen ardindan Eyüpsultan Belediyesi’nden aldigi bu arsalarda gelistirecegi Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleriyle Istanbul’daki portföyünü iyice büyütmeyi ve güçlendirmeyi hedefliyor.

Pasifik GYO’dan KAP’a yapilan açiklamaya göre, Eyüpsultan Belediyesi tarafindan bugün gerçeklestirilen Kemerburgaz Mahallesi’ndeki (244 Ada 1 Parsel) 35 bin 966 metrekarelik arsa için 657 milyon TL, yine Kemerburgaz Mahallesi’ndeki (246 Ada 5 Parsel) 42 bin 597 metrekarelik arsa için de 1 milyar 117 milyon TL ile en yüksek teklifleri Pasifik GYO verdi.

Ihale sonucunun kesinlesmesi için düzenleyen kurumdan sözlesme imzalanmasina iliskin davet beklenirken, süreç ile ilgili gelismeler kamuoyu ile paylasilacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile