Pasinler Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç yaptı . Kılıç , yerel yönetimler olarak her iki ayda bir yapılmak üzere başlattıkları yerel yönetimler toplantısının sürekli yapılacağını söyleyerek belediye başkanlarının ve İlçe yönetimlerinin bu toplantıları katılması gerektiğinin altını çizdi . Kılıç , belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin seçildikten sonrada ilçe başkanlarına yardım etmesi gerektiğini söyledi .
Toplantıya ev sahipliği yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da öncelikle AK Parti Erzurum yerel yönetimler toplantısının ilkinin kendi ilçelerinde yapılmasından son derece mutlu olduklarını belirterek , 15 aylık çalışmalarını Ak Partili belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına sinevizyon eşliğinde anlattı . Sertoğlu , bazı konularda belediye olarak güçlerinin yetmediğini , başta Erzurum Büyükşehir Belediyesi olmak üzere büyük belediyelerden yardım talebinde bulunduklarını kaydederek , belediyelerinin kısıtlı imkânlarla çalışmalar yaptığını dile getirdi .
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise AK Partinin gerek hükümet olarak gerekse de yerel yönetimler de çok başarılı olduğunu ifade ederek , Erzurum merkezde Ak Partili belediyeler olarak büyük projelere imza attıklarını söyledi .
Pasinler Belediyesi meclis salonunda yapılan Ak Parti yerel yönetimler toplantısına Ak Parti Erzurum İl Yönetimi , Ak Partili Belediye Başkanları , Ak Parti İlçe Başkanları , Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yöneticileri katıldı .
Toplantı sonrası Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç , Cumhuriyet Caddesinde Pasinlerli esnafları gezerek sorunlarını dinledi .
Pasinler'de Ak Parti Zirvesi
Erzurum'un Pasinler ilçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler toplantısinda AK Parti yöneticileri teşkilat mensupları ile bir araya geldi.



















