Pasinler Kudaka Proje Eğitimi Sona Erdi

Pasinler Kaymakamlığının İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlemiş olduğu AR-GE ile proje eğitim semineri sona erdi.

Pasinler Kaymakamlığının Kuzey Doğu Kalkınma Ajansından aldığı destek ile İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlediği “AR-GE ile Organizasyon Yapılandırma Eğitim Proje” semineri düzenlenen sertifika programıyla sona erdi.

Kuzeydoğu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan’ın katılımıyla gerçekleşen sertifika programında kursiyerler adına konuşma yapan Pasinler Patates Üreticiler Birliği Başkanı Hasbi Dursun, Kuzeydoğu Kalkınma Ajansına ve Pasinler Kaymakamlığına düzenlemiş oldukları proje eğitim semineri için bütün kursiyer arkadaşları adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Sertifika programında konuşan KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan, proje eğitimi Erzurum’un üç ilçesinde verildiğini, Pasinler Kaymakamlığının kalkınma ajansının açmış olduğu 2010 yılı mali destek programlarından en çok proje çıkartarak faydalanan kurumlardan biri olduğunu söyledi.

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat ise konuşmasında, 2010 yılı Kuzeydoğu Kalkınma Ajansının açmış olduğu teknik destek programlarından yararlanarak verdikleri AR-GE ile Organizasyon Yapılandırma Eğitim Projesiyle 35 kursiyere proje yapma eğitimi verildiğini belirtti.

Polat, Kuzeydoğu Kalkınma Ajansının açacağı mali destek programlarından tekrar faydalanmak üzere projelere başlandığını, desteklerinden dolayı Kuzeydoğu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Sekreterine ve diğer yetkililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Program sonunda Kursiyerlere Genel Sekreter Dr. Rıfat Altan, Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat ve Proje Eğitimcileri tarafından sertifikaları verildi. Program sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile