Pasinlerli Başarılı Öğrencilere Kaymakam Polat‘tan Jest

Pasinlerli Başarılı Öğrencilere Kaymakam Polat‘tan Jest

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, ilçedeki başarılı 40 öğrenciye 2011 Üniversiade tesislerini gezdirerek, onların coşkulu bir gün yaşamalarını sağladı.

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat’ın eğitime katkıları tüm hızıyla sürüyor. Kaymakamlık Ar-ge birimi tarafından yapılan ayın öğretmeni ve öğrencileri projesi kapsamında ilçedeki çeşitli okullardan tespit edilen 40 başarılı öğrenci ve üç öğretmene 2011 Spor Tesisleri ve Erzurum’un tarihi mekanları gezdirildi. Kaykaman Gürkan Polat ile eşi Derya Polat’ın da nezaret ettiği gezide, 40 başarılı öğrenciye Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yapılan spor tesisleri ile şehrin tarihi yerlerine gezen öğrenciler neşeli bir gün geçirdiler. Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat yönetimindeki gezi kapsamında minik öğrenciler öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Mecidiye Mahallesi’ndeki Milli Piyango Curling Arena’yı ziyaret ederek, burada curling oynadılar.

Curling Antrenörü Ahmet Çelik, Pasinlerli başarılı 40 öğrenciye ve Kaymakam Gürkan Polat’a curling oyunu hakkında bilgiler verdi.

YILMAZ: MUTLU OLDUK

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, eşi Derya Polat ve başarılı öğrencileri karşılayan ve onlara en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışan Gençlik ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, “Pasinler Kaymakamımız Gürkan Polat’ın önemli bir sosyal sorumluluğunu yerine getirmesi bizleri mutlu etmiştir. Bizde bugün tesislerimizde bu başarılı öğrencileri en iyi şekilde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, “Ar-ge birimimiz tarafından yürütülen ayın başarılı öğrencileri ve öğretmenleri projesi kapsamında her ayın en başarılı öğrencilerini ve öğretmenlerini tespit ediyoruz. Bugün de Erzurum’un spor tesislerini ve tarihi yerlerini bu öğrencilere gezdiriyoruz. Bu arada da spor yeteneği olan öğrencilerimizi keşfetmiş oluyoruz” diye konuştu.

Pasinlerli başarılı öğrenciler daha sonra Türk Telekom Atlama Kulelerini gezerken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Palandöken Dağı’ndaki Sporcu kamp eğitim merkezinde başarılı öğrencilerin onuruna öğle yemeği verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile