Patenli Gencin Tehlikeli Inadi Pes Dedirtti

Patenli Gencin Tehlikeli Inadi Pes Dedirtti

Antalya’da gece saatlerinde sehir içi yolcu otobüsünün arkasina tutunarak giden patenli genç görenlere pes dedirtti. Zaman zaman duran otobüse tutunmaktan vazgeçen genç, aracin hareket etmesi ile yine tutundu.



Olay, Muratpasa ilçesi Kizilirmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Antalya’da sik sik trafigi tehlikeye düsürürken görüntülenen patenli gençlerden birisi bu kez halk otobüsünün arkasina tutundu. Yanindan geçen onlarca araca aldirmayan genç, uzun süre otobüsün arkasina tutunmaya devam etti. Otobüs soförü ise ara ara genci fark ederek, ayrilmasi için durakta durdu. Bunun üzerine genç kaçarak uzaklasti. Genç, otobüsün hareket etmesi ile arkadan gelerek yine tutundu. Yaklasik 3 kilometre otobüsün arkasina tutunarak giden genç, trafik isiklarinda otobüsü birakarak yoluna devam etti.

Gencin kazaya davetiye çikardigi tehlikeli anlar ise bir otomobilin kamerasina yansidi. Görüntülerde gencin otobüsün arkasina tutunarak gittigi ve otobüsün durmasi ile kaçarak uzaklastigi, sonra yeniden tutundugu görüldü.

(Ertugrul Gün-IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile