Pathka Ilk Subesini Downtown Yasam Ve Eglence Merkezi'nde Açti

Pathka Ilk Subesini Downtown Yasam Ve Eglence Merkezi'nde Açti

Dünyanin önde gelen markalarini bünyesinde bulunduran Pathka, ilk subesini Downtown Yasam ve Alisveris Merkezi’nde törenle açti.

Dis giyim magazasiyla hizmet veren Pathka, doga sporlari, sehir yasantisi ve tüm hava sartlarina uygun kiyafetlerle genis bir koleksiyon sunuyor. Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’ndeki magazasinda kendi ürünlerini de sunmaya hazirlanan Pathka’nin, sehirde stil, dogada heyecan arayan herkese cevap veren konseptiyle kisa sürede Türkiye çapinda farkli subelerle hizmet vermesi planlaniyor. Pathka, Atis Grup ile outdoor giyim üretiminin Türkiye’deki yetkin ismi Yenidünya Tekstil ortakligindan dogmus bir giyim ve perakende markasi.

Pathka markasinin rekabet olusturmak için degil müsterilere farkli bir deneyim sunmak için kuruldugunu belirten Atis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atis, "Yenidünya Tekstil ile beraber kurdugumuz Pathka markasinin açilisini gerçeklestiriyoruz. Pathka markasinda çok büyük hedeflerimiz var. Pathka bizim ilk perakende markamiz olmakla beraber tek perakende markamiz da olmayacak gibi duruyor. Suan 14 ithal marka ve kendi ürünlerimizle açtigimiz magazamizda yaz sezonunda da yeni markalarla devam edecek. Sektörde çok güzel bir noktaya degindigimiz bir marka oldu. Türkiye’de temsili çok az olan markalari bünyemizde toplamis bulunuyoruz. Her yerde bulunmayan ve sadece internette üzerinde bulunan ürünleri magazamizda müsterilerimizle bulusturduk. Önümüzdeki yaz ve kis sezonun için Türkiye’de temsilciligini yaptigimiz yeni markalar için görüsme halindeyiz. Pathka markasi ’Sehirde stil, dogada macera’ sloganiyla yola çiktigimiz hem günlük kiyafetler, hem de outdoor alaninda iddiali bir markamiz olacaktir. Tek projemiz Downtown degil önümüzde Babylon projemiz var. Baska sürpriz projelerimiz de devam ediyor. Amacimiz bu perakendenin içinde olan markalara bir rakip olmak degil müsterilerimize farkli bir deneyim sunmaktir. Suan magazamizin ilk etabi açiliyor, arka bölümde 700 metrekare bir alanimiz daha var. Burada daha deneyim odakli bir çalisma yapacagiz” diye konustu.

Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’nde ilk subenin açilisinda eski bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Büyüksehir Baskanvekili Fethi Yildiz, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, Yeniden Refah Partisi Büyüksehir Belediye Baskan adayi Sedat Yalçin, önceki dönem AK Parti Milletvekili Ali Kul, Atis Grup Yönetim Kurulu Baskani Hüsamettin Atis, Atis Grup CEO’su Ahmet Atis, Atis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atis, Yeni Dünya Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Samet Yenidünya ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile