Pati Fest 10 Ekim'de Yapilacak

Pati Fest 10 Ekim'de Yapilacak

İçel Büyüksehir Belediyesinin patili dostlar için düzenledigi ’Pati Fest’in, 10 Ekim’de Fenerbahçe Meydaninda yapilacagi bildirildi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Tarimsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi öncülügünde gerçeklestirilecek ’Pati Fest’, Kasli Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvanseverlerle yapilacak besleme etkinligi ile baslayacak. Etkinlik kapsaminda 10 Ekim Pazar günü 09.00-12.00 saatleri arasinda bakimevinde yasayan patili dostlar hayvanseverler tarafindan beslenecek.

Söylesilerle, hayvanseverler bilgilenecek

Saat 15.00’te Fenerbahçe Meydani’nda devam edecek festivalde konuk Veteriner Hekim Mehmet Tabur’un gerçeklestirecegi söylesinin ardindan saat 16.00’da İçel Barosu Hayvan Haklari Komisyonu Baskani Avukat Bilgehan Taha Solak, hayvan haklari üzerine bilgilendirme yapacak.

Festivalin en önemli etkinliklerinden biri de Belediye Baskani Vahap Seçer’in katilimiyla yapilacak olan sahiplendirme etkinligi olacak. 17.30’da yapilmasi planlanan etkinlikte, evcil hayvan beslemek isteyen ancak emin olamayan ve bilgi almak isteyenlere Büyüksehir Belediyesinin veteriner hekimleri yardimci olacak. Hayvanseverler, Kasli Geçici Hayvan Bakimevi’nde sahiplendirilmeyi bekleyen kedi ve köpeklerden sahiplenebilecek.

Arama-kurtarma köpekleri Pati Fest’i gösterileri ile renklendirecek

Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanliginin gerçeklestirdigi operasyonlarda itfaiye erlerine destek ekip olarak görev yapan arama-kurtarma köpekleri de festivalde yerini alacak ve gösteri gerçeklestirecek. Festivalde söylesi gerçeklestirecek bir diger isim de Kasli Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan Veteriner Hekim Mustafa Ersen Bebek olacak. Bakimevi hakkinda genel bilgiler verecek olan Bebek, kisirlastirma ve sahiplendirme konularinda katilimcilari bilgilendirecek. Festival, Simal ve orkestrasinin verecegi konser ile sona erecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile