Patlamada ağır yaralanan işçi Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı (3)

Antakya'da Dericiler Sitesi'nde meydana gelen patlamada ağır yaralı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Ce

Antakya'da Dericiler Sitesi'nde meydana gelen patlamada ağır yaralı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz Ali Ergün'ün hayati tehlikesi sürüyor.

Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alınan Ergün'e ilk müdahaleyi MKÜ Rektörü Şerefettin Canda yaptı. Canda, patlamanın etkisiyle Ergün'ün boyun omurlarında ve torokan omurlarında kırık, kort kesisi oluştuğunu ifade etti. Canda, "Gerek cerrahi gerekse radyoloji uzmanlarımız tarafından hastaya müdahale edildi. Şu andaki durumu halen kritik. Elimizden geleni yapıyoruz. Her şeye rağmen iç kanama ihtimali göz önünde bulundurularak tüp takıldı. Vücudunda çeşitli derecelerde yanık bulunuyor." dedi.

Antakya merkezde bulunan Dericiler Sitesi'nde meydana gelen patlamada 3 işçi hayatını kaybetmiş, 5 işçi ise ağır yaralı olarak hastanelere kaldırılmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile