Patnos'ta İş Yeri Açılışı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yapımı tamamlanan bir alışveriş merkezi Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi tarafından açıldı.

Açılış öncesi davetlilere hitap eden Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, yeni iş yerlerinin Patnos'a ayrı bir renk kattığını vurguladı. Her açılan iş yeri ile Patnos'ta işsiz sayısının azalacağını dile getiren Kaymakam Niyazi "Açılan yeni iş yerleriyle birlikte bazı gençlerde meslek sahibi oluyorlar ve ailelerine de katkıda bulunuyorlar. İş yeri sahipleri Hakan Çiftçi ve Rahmi Sağlam ortaklara da ilçeye böyle güzel bir hizmeti sundukları için teşekkür ederim. İş yerinin hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı olmasını
temenni ediyorum" dedi.
Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz ise, 25 personelle hizmet verecek olan iş yeri sahiplerine teşekkür ederek bunun örnek olmasını temenni etti.
Kurban kesiminin ardından açılış kurdelesini Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz ile birlikte kesti. Açılış törenine Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Patnos Emniyet Müdürü Sabahattin Yılmaz, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Aslan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldılar.
(FY-AG-MET-Y)



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile