PAÜ Basarili Akademik Çalisma Ve Hizmetleri Ödüllendirecek

PAÜ Basarili Akademik Çalisma Ve Hizmetleri Ödüllendirecek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (ITBF) çesitli kategorilerden olusan “Ödül Kilavuzu” hazirladi. ITBF, ilk ödülünü 2025 yilinda verecek.



Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (ITBF) bünyesinde görev yapan akademik ve idari personel ile fakülte ögrencilerinin çalisma ve faaliyetlerinde göstermis olduklari basari, hizmet ve katkilarinin; ayrica mezunlarinin ve fakülte ile is birligi yapan kamu yararina çalisan dis paydaslarinin (kisi, kurum, kurulus) hizmetlerinin degerlendirilerek ödüllendirilmesindeki esaslari düzenlemek amaciyla bir ödül kilavuzu hazirladi. Fakültenin Ödül Esaslari hazirlanirken üniversitenin Kalite Politikasi esaslarina uygun olarak, kurum içindeki tesvik sistemine katki saglamak ve üniversite ile sehir etkilesimini desteklemek temel hedef olarak belirlenmistir. Bu kilavuz kapsaminda Akademik Basari Ödülü, Topluma Hizmet Ödülü, Kurumun Isleyis ve Faaliyetlerine Katki Ödülü, Akademik Vefa Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Basarili Genç Akademisyen Ödülü, Akademik Yükselme Tebrik Belgesi, Denizli’ye Hizmet Ödülü gibi çesitli ana basliklarda ödüllerin verilmesi planlandi.

Her yil Subat ayinda ödül basvurulari degerlendirilecek

Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafindan kurulan Ödül Kilavuzu hazirlama komisyonu üyeleri Prof. Dr. Seyda Sivrioglu ve Doç. Dr. Alper Bilgehan Yardimci tarafindan Türkiye’de üniversitelerde farkli uygulamalar incelenerek olusturulan kilavuz, Fakülte Kurulu’nun onayi ile kabul edildi. Bu dogrultuda, fakülte personeli içinden Fakülte Kurulu tarafindan seçilerek 3 yilligina görevlendirilecek olan bir Ödül Komisyonu, her yil Subat ayi içerisinde yapilacak ödül basvurularini degerlendirerek 3 ay içinde ödüle uygun görülen isimleri belirleyecek. Bu ödüllerin ilki, 2024 yilindaki hizmet ve basarilari esas alarak 2025 yilinda verilmeye baslanacak. Fakülte Dekani Prof. Dr. Yasemin Beyazit, Ödül Komisyonu’ndaki özverili çalismalarindan dolayi ögretim üyelerini tebrik ederek akademik kurumsallasma adina önemli bir basariya daha imza attiklarini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile