PAÜ'ye Üniversite Tanitim Günlerinde Yogun Ilgi

PAÜ'ye Üniversite Tanitim Günlerinde Yogun Ilgi

Denizli Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Denizli Üniversite Tanitim Günlerine katilan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), lise son sinif ögrencilerinden yogun ilgi gördü.



Lise son sinif ögrencilerine yönelik farkli sehirlerden gelen 12 üniversite tanitimi için Denizli’de bulustu. Üniversiteler kendi stantlarinda ögrencileri bilgilendirmeye yönelik tanitimlar gerçeklestirdi. Tanitim stantlarinda üniversiteleri temsilen gelen görevliler, lise son sinif ögrencilerini bilgilendirip ögrencilerin sorularini yanitladilar.

PAÜ standi yogun ilgi gördü

Denizli’nin farkli liselerinden gelen ögrenciler PAÜ standina yogun ilgi göstererek, PAÜ hakkinda bölümlerin taban ve tavan puanlari, egitim-ögretim, kampüs imkanlari, mesleklerin is imkanlari ve sosyal imkanlar gibi konularda çesitli bilgiler aldilar. PAÜ standinda görevliler ayrica tanitim brosürlerinde yer alan kare kodlar ile interaktif olarak PAÜ’nün imkanlarini anlattilar. Etkinlikte ayrica, çesitli üniversitelerden gelen konuklar “Dogru Üniversite Nasil Seçilir?”, “Reklam Tasarimi ve Iletisimi”, “Gelecegini Kesfet”, “Gelecegin Meslekleri ile Lider Olmak”, “Tip Fakültesi Ögrencisi Olmak”, “Psikolojik Danismanlik ve Rehberlik” baslikli konularda sunumlar gerçeklestirdi.

Pamukkale Üniversitesi ögrencilerinden Onur Altinova (Tip Fakültesi) ve Hilal Günes (PDR Bölümü-Egitim Fakültesi) de kendi bölümleri ve kampüs hakkinda bilgi verdikten sonra izleyicilerin sorularini yanitladilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile