PAYMER'den Ögrencilere Destek

PAYMER'den Ögrencilere Destek

Gezici magazasiyla kirsal mahallelerindeki vatandaslara hizmet veren Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi (PAYMER), yeni egitim ögretim yili yaklasirken ögrencilere kirtasiyelik malzeme destegi veriyor.



Atakum Belediyesi Paylasim Merkezi, belediyenin hizmet binasi yaninda bulunan magazasinin yani sira gezici magaza araciligiyla kentin dört bir yanina hizmet sunuyor. Atakum Belediyesi Sosyal ve Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli PAYMER, hayirsever vatandaslarin bagisladigi giyimden oyuncaga, ev esyasindan elektronik aletlere birçok malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulastiriyor. Kentin yüksek kesimlerdeki mahallelerinde yasayan Atakumlulara gezici magazasi ile hizmet veren PAYMER, 2024-2025 egitim ögretim yili öncesi çalismalarina hiz verdi. Her yas grubuna ve bedene uygun elbise, ayakkabi, gömlek, esofman gibi genis yelpazede giyim esyasinin yer aldigi magaza, ögrencilere kitap ve kirtasiye malzemeleriyle destek oluyor.

"Her hafta farkli bir mahalle"

Her hafta farkli bir mahalleye konuslandirilan magaza, son olarak Kasnakçimermer Mahallesi sakinleri için kullanima açildi. Mobil magazaya yogun ilgi gösteren Atakumlular, stantlardan ihtiyaçlari olan giyim esyasi ve okul malzemelerini temin ettiler. Ekonomik krizin agirlasmasi ile alim güçlerinin azaldigini belirten vatandaslar hizmetten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, desteginden dolayi Atakum Belediye Baskani Serhat Türkel’e tesekkür ettiler. Mahalle sakinleri, “Gezici magazadan çok memnunuz. Allah razi olsun. Her sey ates pahasi ve gün geçtikçe daha da pahalilasiyor. Kendi bütçemizle alamayacagimiz kiyafetleri ve çocuklarimizin okul ihtiyaçlarini karsiladik. Desteginden dolayi Baskanimiz Serhat Türkel’e, çok tesekkür ederiz” diye konustular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile