Pazar'da Geleneksel Halk Koşusu Düzenlendi

Pazar ilçesinde düzenlenen ''Pazar 6. Spor Şenliği'' kapsamında geleneksel halk koşusu gerçekleştirildi.

Pazar Belediyesi'nce düzenlenen halk koşusu, 18-35, 50-59 ile 60 ve üzeri yaş olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi.

Hamidiye mevkisindeki bir benzin istasyonu önünde başlayan ve Atatürk Anıtı önünde tamamlanan koşu, 3 kilometrelik parkurda yapıldı. Koşuyu, 52 yaşındaki Osman Vardal, tüm rakiplerine 500 metre fark atarak önde tamamladı. Koşuda 30 yaşındaki Doğukan Hemşinli, 52 yaşındaki Osman Vardal ve 60 yaşındaki Muzaffer Şahin kategorilerinde birinci oldu.

Dereceye girenleri kutlayan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, diğer dallardaki sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, yarışmada dereceye giren koşuculara ödüllerinin, 5 Temmuz'da yapılacak şenlik kapanış töreninde verileceğini söyledi.

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Asena Akçay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile