Pazar günü kaybolan sağır ve dilsiz genç halen bulunamadı

Bursa'da, geçtğimiz Pazar günü ailesiyle gittiği ormanlık alanda kaybolan 18 yaşındaki sağır ve dilsiz genç halen bulunamadı. Genci bulmak için Bursa

  Bursa ' da , geçtğimiz Pazar günü ailesiyle gittiği ormanlık alanda kaybolan 18 yaşındaki sağır ve dilsiz genç halen bulunamadı . Genci bulmak için Bursa İl Sivil Savunma Müdürlüğü , AKUT ve svil toplum kuruluşlarının kurtarma ekipleri seferber oldu . Engebeli arazide arama çalışmalarını sürdüren ekipler , kayıp gencin ayakkabılarını 3 kilometre ileride dağlık alanda buldu .

Edinilen bilgiye göre , 18 yaşındaki Cevdet Demirel , geçtiğimiz pazar günü ailesiyle birlikte merkez Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa Mahallesi ' ndeki piknik alanına gitti . Demirel , yeğeni ile birlikte gezerken gözlerden kayboldu . Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri ile AKUT ve sivil toplum kuruluşları arama kurtarma ekipleri , engelli genci bulmak için sefreber oldu . Dağların dik ve ormanlık olması arama kurtarma ekiplerinin işini zorlaştırdı . Patika yollardan ilerlemek zorunda kalan ekipler , arama yapılan dağın tepesinde bulunan şelaleye kadar aramayı sürdürdü . Ailesinin piknik yaptığı yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta , dağlık bir alanda gencin ayyakkabılarına rastlayan ekipler , arama çalışmalarını bu bölgelerde yoğunlaştırdı . Ancak her ihtimali değerlendiren arama ekipleri , piknik alanının yanında bulunan Kayapa göletinde botla ceset aradı .

Geçirdiği bir hastalıktan dolayı işitme ve konuşma duyularını kaybeden gencin ailesi ise çocuklarının sağ bulunması için dua ederken , engelli genci arama çalışmalarının halen sürdüğü öğrenildi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile