Pazar Standı Değil Çalıntı Mal Sayımı

Pazar Standı Değil Çalıntı Mal Sayımı

Fethiye’de geçtiğimiz günlerde bir markete arka kapının camını kırarak giren ve çok miktarda sigara, tekstil ve gıda ürünü çalıp kayıplara karışan ikisi çocuk üç kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Çalıntı malların bir kısmının satıldığı öğrenilirken, polis ele geçirdiği çalıntı malları sayım için serince adeta Pazar standına benzer görüntüler ortaya çıktı.Edinilen Bilgilere Göre; Fethiye 'nin Akarca Mahallesinde geçtiğimiz günlerde Şevikoğlu Marketin arka kapı camını kırıp içeriye giren hırsızlar güvenlik kameralarını etkisiz hale getirip bilgisayar kayıt cihazını da tahrip etmişlerdi. Polis olay yeri inceleme ekipleri aldıkları parmak izinden harekete geçerek markete giren kimliği meçhul kişi ve kişileri aramaya başladı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Çocuk Büro ekipleri kısa sürede markete girdiği iddia edilen ikisi çocuk üç kişiyi yakaladı.

Daha önce sabıkaları bulunduğu da iddia edilen H.K (18), F.Y (16) ve O.K 'yı (17) yakalayıp gözaltına aldı. Bu üç kişinin evlerinde ve barındıkları yerlerde yapılan aramada Şevikoğlu Market ile bir başka butikten çalınan malları ele geçirdi. Yaklaşık 7 Bin TL 'lik sigara, tekstil ve gıda maddesinden bir bölümü ele geçirildi. Zanlıların çaldıkları sigara ve giyim eşyalarının bir kısmını pazarlarda çok ucuz fiyata sattıkları öğrenilirken, ele geçirilen sigara ve giyim malzemelerinin polisteki sayımı sırasında adeta pazar standını andıran görüntü ortaya çıktı. Çalıntı eşyalar arasında havlu ve çeşitli giysilere kadar değişik tekstil eşyası bulunuyor. Olayla ilgili olarak yakalanan üç kişinin emniyetteki sorguları devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile