Pazarlar'da 'Degerler Egitimi' Konulu Konferans

Pazarlar'da 'Degerler Egitimi' Konulu Konferans

Kütahya’nin Pazarlar ilçesinde üniversite ögrencilere yönelik olarak düzenlenen ’Degerler egitimi’ konulu konferansa konusmaci olarak Ilçe Müftüsü Erkan Karaca katildi.

Karaca, “Varolus amacimizi unutmamamiz için Allah-ü Teala tarafindan insanliga ilahi kitaplar ve peygamberler gönderilmistir. Peygamberlerin sonuncusu olan peygamber efendimiz örnek sahsiyeti ve davasina bagliligi ile bizim ruhlar aleminde Rabbimize verdigimiz sözün hatirlaticisi olmustur. Insanoglunun manevi yönünü yok eden, insani ruhsuzlastiran akimlara karsi ancak Kur’ân ve nebevî yöntem vesilesiyle inancimizi koruyabiliriz. Genç kardeslerim, hayatinizin baharinda oldugunuz su dönemde Islâm dünyasinin her zamankinden çok sizin desteginize ve enerjinize ihtiyaci bulunmaktadir. Bu sebeple kendinizi maddi-manevi degerlerle yetistirip inancinizi korumali, yanlis yola sapanlara el uzatacak donanima sahip olmalisiniz” dedi.

DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu ögrencileri konferansa büyük ilgi gösterdi ve "Bu gibi konferanslarin devam etmesini bekliyoruz” dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile