Pazarlar’da Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Büyük İlgi Gördü

Pazarlar’da Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Büyük İlgi Gördü

Pazarlar İlçe Müftülüğü tarafından merkez ve belde kız Kur'an kursları arası bilgi yarışması düzenledi.

Pazarlar İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında, öğrencilerin bir yıl içerisinde elde ettiği kazanımların test edilmesi ve çalışmaların görülmesi amaçlandığı bildirildi.

Bayanların büyük ilgi gösterdiği bilgi yarışmasında, davetliler de sorulan sorular ile kendi bilgilerini yenileme fırsatı buldu.

Bilgi yarışmasında yeni açılmasına rağmen Yakuplar Kız Kur'an Kursu birinci, Merkez Kız Kur'an Kursu ikinci ve Fatih Mahallesi Kız Kur'an Kursu da üçüncü oldu. Birinci olan Yakuplar Kız Kur'an Kursu, 9 Nisan tarihinde Gediz’de yapılacak olan yarı final yarışmasında Pazarlar’ı temsil edecek.

Bilgi yarışmasına İlçe Müftüsü Kadir Ünal, din görevlileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlgiden memnun olduklarını belirten İlçe Müftüsü Kadir Ünal, “2011-2012 Eğitim öğretim yılında kurslarımıza devam eden öğrenciler arasında 2012 yılı Kutlu Doğum haftası ekinlikleri çerçevesinde İlçemiz müftülüğü tarafından merkez ve belde kız kur’an kursları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Öğrencilerimizin bir yıl içersinde elde ettiği kazanımların test edilmesi ve çalışmaların görülmesi amaçlandı. Yarışmada Yakuplar Kız Kur'an Kursu birinci, Merkez Kız Kur'an Kursu ikinci ve Fatih Mahallesi Kız Kur'an Kursu da üçüncü oldu. Birinci olan Yakuplar Kız Kur'an Kursu, 9 Nisan tarihinde Gediz’de yapılacak yarı final yarışmasında ilçemizi temsil edecek” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile