Pazarlar'ı Bugün Çocuklar Yönetti

Pazarlar'ı Bugün Çocuklar Yönetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Pazarlar ilçesini bir günlüğüne çocuklar yönetti.

Pazarlar İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Erva Altınkaya ilçe Kaymakamı, Pazarlar İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğrencisi Ergün Yusuf Semerci Garnizon Komutanı, Pazarlar İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Ahmet Aydoğan Belediye Başkanı oldu.
İlçe Kaymakamı makamına oturan Pazarlar İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Merve Altınkaya, Okullarının teknoloji sınıfının yenilenmesini istediler. Belediye Başkanlığı makamına oturan Ahmet Aydoğan ise okullarının arka bahçesinin parke taşı ile döşenmesi ve teknoloji sınıfının yenilenerek teknolojiyi yakalamak istediklerini belirtti.
Pazarlar ilçesini bir günlüğüne yöneten çocuklar verdikleri talimatlarla asılları aratmadı. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı öğrencilere çeşitli hediyeler ile ödüllendirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile