Pazarören Fen Lisesi Ögrencilerine Müjde

Pazarören Fen Lisesi Ögrencilerine Müjde

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi’ne ziyarette bulunarak ögrenci ve ögretmenler ile bir araya geldi. Büyükkiliç, ziyarette ögrencileri Kayserispor ile Karagümrük maçina davet ederken, onlara Kayserispor formasi dagitti, test kitabi ve hali saha sözü verdi.

Kayseri’nin yüz ölçüm bakimindan en büyük ilçesi olan Pinarbasi’na ziyarette bulunan Baskan Büyükkiliç, Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi’nde ögrenci ve ögretmenleri bir araya geldi. AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ve il yönetimi üyelerinin de yer aldigi ziyarette Baskan Büyükkiliç, Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi ögrencilerine bazi müjdeler verip, okul için hali saha, 200 kitap ve buna ek soru bankasi sözü vererek, KAYMEK’ten de kurs açilabilecegini degerlendirdi. Büyükkiliç, ayrica gelecek hafta sonu oynanacak Kayserispor-Karagümrük karsilasmasina 100 ögrenciyi davet ederken, ögrencilere de Kayserispor formasi hediye etti. Yilsonunda mezun olacak 12’nci sinif ögrencilerinin talebini de dikkate alan Baskan Büyükkiliç, 12’nci siniflarin mezuniyet törenleri için organizasyon sözü verdi. Büyükkiliç, gençleri sevdiklerini ve basarilar dilediklerini ifade ederek, “Hali saha dediniz, gündemimize aldik. Formalari dagittik sizleri Kayserisporlu yaptik, maça gidecegiz. Mezuniyet töreninde yer imkâni saglayacagiz. Burasi bizim için önemli, buraya her türlü destegi sinirsiz vermek mecburiyetindeyiz. Sizleri seviyoruz, basarilar diliyoruz” dedi.

Ögrenciler de Baskan Büyükkiliç’a, ‘biz de sizi seviyoruz’ sözleri ile alkislar esliginde tesekkür etti.

Keyifli geçen ziyarette ögrencilerin yogun ilgisi ve sevgisi ile karsilanan Büyükkiliç, ögrenci ve ögretmenler ile günün anisina hatira fotografi da çektirirken, okul idarecilerinden egitim ve ögretim faaliyeti hakkinda da bilgiler aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile