Peçete kağıdını verip, bankadan çektiği 55 bin lirayı çaldılar

Isparta'da, bir bayanın bankadan aldığı 55 bin lirası 'pislikçilik' yöntemi ile kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Polis, güvenlik kamerası görüntüle

Isparta'da, bir bayanın bankadan aldığı 55 bin lirası 'pislikçilik' yöntemi ile kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden, olayla ilgili olduğu tespit edilen 3 şüpheli hakkında araştırma başlattı.

Edinilen bilgiye göre; Mükerrem Karaer, eşi İsa Karaer ile birlikte bugün Ziraat Bankası'ndan ev almak için 55 bin lira kredi çekti. İsa Karaer, banka çıkışında parayı bir naylon torba içerisinde eşi Mükerrem Karaer'e verdi. Karaer, paraların bulunduğu torba ile birlikte Kafeler Caddesi'nde ilerlediği sırada bir kırtasiye dükkanına girdi. Bu sırada tanımadığı kişiler tarafından "Abla kabanınızın arkası kirlenmiş, alın şu peçeteyi silin" diyerek kendisine uzatılan peçeteyi aldı. Peçeteyi alıp elindeki torbayı sehpanın üzerine koyan bayanın, bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsızlar, para dolu torbayı alarak kaçtı. Bir süre sonra torbanın yerinde olmadığını fark eden Karaer, polisi arayarak durumu bildirdi. Polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden üç şüpheliyi teşhis ederek yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden, elinde para torbası ile cadde üzerinde ilerleyen bayanın peşinden giden üç şüphelinin, iki dakika sonra geri aynı cadde üzerinde kalabalığın içinde koşturarak gözlerden uzaklaştığı görülüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile