'Pedal Pedal Van Gölü' Turu Sürüyor

Bitlis Valiliği tarafından Van Gölü ve çevresinin tarihi ve doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 'Pedal Pedal Van Gölü' adlı bisiklet turunun Adilcevaz-Erciş etabı, 33 bisikletçinin katılımıyla tamamlandı

  Bitlis Valiliği tarafından Van Gölü ve çevresinin tarihi ve doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ' Pedal Pedal Van Gölü ' adlı bisiklet turunun Adilcevaz-Erciş etabı , 33 bisikletçinin katılımıyla tamamlandı .
Adilcevaz ilçesinden hareket eden ve aralarında Tatvan , Ahlat ile Adilcevaz Kaymakamları ' nın da bulunduğu bisikletçiler , öğle saatlerinde Van ' ın Erciş ilçesine geldi . Toplam 67 kilometre yol keteden bisikletçileri , Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ile Erciş Belediyesi ve Van Gölü Çevresi Belediyeler Birliği Başkanı Fatih Çiftci ilçe girişinde karşıladı . Buradan Erciş Öğretmenevi ' ne geçen bisikletçiler , bir süre dinlenip öğle yemeğini yedikten sonra Erciş Balık Bendi mevkiindeki inci kefali göçünü izledi .
Bisikletleriyle Muradiye ilçesindeki şelaleye de giden bisikletçiler , daha sonra Erciş ' e dönerek kendilerine tahsis edilen otellerinde dinlenmeye çekildi . Akşam öğretmenler tarafından düzenlenen tiyatroyu izleyen grup , sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 100 kilometrelik Erciş-Van etabı için pedal çevirmeye başladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile