Pedallar Dogal Afetlere Farkindalik Için Çevrildi

Pedallar Dogal Afetlere Farkindalik Için Çevrildi

Bursali bisikletçiler dogal afetlere dikkat çekmek için pedal çevirdi.

Bursa’nin Nilüfer ilçesi Özlüce’de özel bir okulun 7 yildir geleneksel olarak düzenledigi “Doga Için Pedal Çevir” adli projesi bu sene dogal afetlere farkindalik için çevrildi. Çok sayida bisiklet ve dogaseverin katildigi, Özlüce’den baslayip Uludag Üniversitesi’ne son bulan etkinlige Nilüfer Arama Kurtama Dernegi, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi destek verirken Bursa Trafik Sube Müdürlügü ekipleri de güvenligi sagladi.

Doga Için Pedal Çevir projesiyle ögrenciler, anaokulundan itibaren kurumlar arasi isbirligini ve bu proje sayesinde ögrencileri bisiklet kullanmaya tesvik ediyor.

Her yil geleneksel hale getirdikleri bisiklet turuyla tüm ögrenciler ve bisiklet severler ile bir araya geldiklerini belirten Hüseyin Temur, ülkemizde yasanan dogal afetlere karsi farkindalik olusturmak için bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

Deprem degil tedbirsizlik öldürür” diyerek dogal afetlere dikkat çektiklerini dile getiren Temur, dogal afetlere karsi her bireyin almasi gereken önlemler ve sorumluklari oldugunu ve erken yaslarda tüm bireylerin bu farkindaligi kazanmasi gerektigi ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile