Pedallar Gazze Için Çevrildi

Pedallar Gazze Için Çevrildi

Kayserili bisiklet binicileri, Israil’in Filistin ve Gazze’deki katliam ve soykirimlarini protesto etmek ve mazlum Filistin halkina destek vermek amaciyla Cumhuriyet Meydani’ndan hareket ederek Millet Bahçesi’ne kadar bisiklet konvoyu düzenledi.

Farkli yas gruplarindan yüzlerce bisiklet sürücüleri, Israil’in Filistin ve Gazze’deki katliam ve soykirimlarini protesto etmek ve mazlum Filistin halkina destek vermek amaciyla Cumhuriyet Meydani’ndan hareket ederek Sivas Caddesi üzerinden Millet Bahçesi’ne kadar bisiklet konvoyu düzenledi.

Filistin Dayanisma Platformu tarafindan organize edilen etkinlikte Kayserili bisiklet severler, Türk ve Filistin bayraklari ile olusturduklari renkli görüntüler esliginde Recep Tayyip Erdogan Kayseri Millet Bahçesi’ne ulasti.

Kayserili bisiklet severlerin, Filistin’deki acilara destek olmak ve Israil katliamlarini protesto etmek amaciyla olusturduklari kafile güzergah boyunca ’Kahrolsun Israil’, ’Hamas’a selam direnise devam’, ’Kayseri’den Gazze’ye direnise selam’ sloganlari atarak Kayseri Millet Bahçesi’ne ulasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile