Pedallar Saglik Yasam Için Çevrildi

Pedallar Saglik Yasam Için Çevrildi

Yesilay’in 2011 yilindan bu yana organize ettigi Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, Denizli Pamukkale’de “Saglikli yasamin keyfini birlikte sürelim” sloganiyla düzenlendi.



Gençlik ve Spor Bakanligi öncülügünde Türkiye’nin tüm sehirlerinde es zamanli düzenlenen Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu, Denizli de 265 bisiklet severi bir araya getirdi.

Spor yaparak bagimliliklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha genis kitlelere yaymak için yil boyunca bisiklet turlari düzenleyen Yesilay’in bu yil 11’incisini düzenledigi Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu gerçeklestirildi.

Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarindan biri olan Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, genis bir katilimla yapildi. Yesilay subeleri, Yesilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisiklet severlerin katilimiyla 81 ilde es zamanli yapilan etkinlik, Denizli de Pamukkale’de basladi.

“Saglikli yasamin keyfini birlikte sürelim” sloganiyla düzenlenen tur, diger illerde de sehrin önemli merkezlerinden geçerek Türkiye genelindeki bisiklet severleri bir araya getirdi.

Denizli Yesilay Sube Baskani Hakan Sirin, her yastan profesyonel ve amatör bisiklet severin katilimina açik olan etkinlikle ilgili sunlari söyledi: “Hareketli yasami desteklemek ve bagimlilikla mücadele amaciyla bu yil on birincisini gerçeklestirdigimiz Yesilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bagimliliklara karsi farkindalik olusturacagiz. Etkinligimize katilan tüm bisiklet severlere tesekkür ederiz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile