Pedallari Karistiran Sürücü Eczaneye Daldi

Pedallari Karistiran Sürücü Eczaneye Daldi

Küçükçekmece’de gaz ile frenin yerini karistiran kadin sürücü alisveris merkezinde bulunan nöbetçi eczanenin içine daldi.

Olay, saat 11.30 siralarinda Küçükçekmece Atakent Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir alisveris merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, firindan ekmek alan kadin sürücü arabasina bindikten sonra gaz ile fren pedallarini karistirdi. Aracini çalistiran sürücü, gaz ile fren pedalini karistirmasi ile önünde bulunan sari park demirini hizlica asarak içerisinde insanlarin bulundugu nöbetçi eczanenin içine daldi. Çarpmanin etkisi ile eczane içerisindeki ilaçlar dükkanin her yerine dagildi. Eczane çalisaninin kafasina etrafa dagilan ilaçlardan bir tanesi isabet etti. Aracin içeri girerken eczanenin kapisi ve kapi önünde bulunan bankolar ise olabildigince spor arabayi yavaslatti. Arabanin dükkana dalmasi ile çok büyük korku yasayan vatandaslar can havliyle kaza yerinden kaçti.

Onur Esin, “Ben olay olduktan yaklasik 5 dakika sonra geldim. Geldigimde etraf kalabalikti, içeride çalisan arkadaslarin birinin kafasina bir sey düsmüstü. Buzlu su koymustu kafasina. Sanirim pedallari karistirmis fren yerine gaza basilmis, sürücü de içeri girmisti. Eczane açikmis, bugün Pazar nöbetçiymis bugün içeride bütün çalisanlar bulunuyormus. Onlar da bayagi korkmuslardi" dedi.

Kazada bir kisi kafasindan hafifçe yaralanirken, araçta ve eczanede maddi hasar meydana geldi. Aracin eczane içerisinden çekilmesinin ardindan, eczanenin nöbetçi olarak görevine devam etmesi için çalisanlar tarafindan büyük çaba sarf edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile