Pencere Yenilemede Antrasit Ve Altin Mese Rengi Revaçta

Pencere Yenilemede Antrasit Ve Altin Mese Rengi Revaçta

Pencere ve balkon ustasi Ibrahim Hocagil, eski tip evlerde oturan vatandaslarin hirsizlik olaylarina karsi önlem olarak PVC tip pencerelere Yöneldigini belirtirken, antrasit ve altin mese renklerinin revaçta oldugunu söyledi.

Yaz aylarina girilirken vatandaslar evlerinde zarar gören balkonlarini yeniletme ve PVC pencere yeniletme islerine yönelmeye basladi.

Egitim ögretimin tatil dönemine girmesini bekleyen vatandaslar, bütçesine uygun ürünü seçip evlerinde pencere ve balkon yeniletme islerine yöneliyorlar. Pencerelerinin hirsizlik olaylarina maruz kalmamak için PVC olmasini tercih edenler, antrasit ve altin mese renklerine ragbet gösteriyorlar. Eskisehir’de 23 yildir PVC pencere ve balkon tadilati isleri yapan Ibrahim Hocagil, su anlik islerinin durgun oldugunu ancak okullarin tatil dönemine yaklasmasiyla birlikte evlerde PVC pencere ve balkon yeniletme islerinin hizlanacagini belirtti.



“Müsteriler pencerelerin kalin olmasini seçiyorlar”

Müsterilerin pencereleri seçerken kalinligini ön planda tuttugunu vurgulayan Hocagil, “Su anda islerimiz durgun. Bizim islerimiz genellikle eylülde hizlanir. Havalar soguyunca vatandaslar pencere yeniletmeye yönelirler. Sürme cam balkon, PVC dograma, izolasyon tarzi islerimiz oluyor. Vatandaslar yüksek maliyeti nedeniyle pencere, pervaz tarzi yeniletme islerine pek ragbet göstermiyor. Müsterilerimiz çogu zaman ürünlerin kaliteli olmasina dikkat ediyor. Pencerelerin kalin olmasini seçiyorlar. Eski tip pencereleri evlerde oturan vatandaslar hirsizlik gibi olaylarin yasanmamasi için PVC’leri tercih ediyorlar. Yalitimli pencere istiyorlar. Pencerelerin 70’lik, 75’lik, 80’lik serileri mevcut, bunlarin arasindan hangisini tercih ederlerse yaptiriyorlar” diye konustu.



“Tatil dönemi yaklastikça islerimizin artacagini düsünüyorum”

Renkli pencerelerin revaçta oldugunu ifade eden Hocagil, “Antrasit ve altin mese renklere ragbet çok. Vatandaslar evlerinin duvar rengine göre de seçim yapabiliyorlar. Bazi vatandaslar evlerinde pencere degisimi için seçimin geçmesini de bekliyorlar. Piyasanin durumuna göre hareket edecekler. Okullar tatile girdigi zaman vatandaslar bagi, bahçesi bulunan evlere gidip tadilatlara basliyorlar. Bizim islerimizin de seçimin ardindan tatil dönemi yaklastikça artacagini düsünüyorum. Eski yapidaki binada oturan insanlar da pencere yeniletme ve balkon kapatma islemleri için bizler geliyorlar. Maddi güçleri yettigince yeniletiyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile