Pendik'te Bayginlik Geçiren Kadina Tekme Ve Yumruklarla Saldiri Kamerada

Pendik'te Bayginlik Geçiren Kadina Tekme Ve Yumruklarla Saldiri Kamerada

Pendik’te beraberindeki kadin sahis ile birlikte sitenin asansörüne binen erkek sahis, asansörde bayginlik geçiren kadini tekme ve yumruklarla darp etti. Sahis, kadinin baygin olmasina aldirmadan yerde sürükleyerek kadini asansöre geri götürdü. Yakalanan sahsin 7 adet suç kaydi oldugu belirlendi. Darp anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, Pendik’te bir sitede dün aksam saatlerinde yasandi. T.K. (21) isimli kadin, Gökhan B.’nin bir sitede bulunan evine saat 22.30 sirlarinda gitti. Iddiaya göre Gökhan B., T.K.’yi evde darp etti. Gökhan B. ile evden çikarak asansöre binen T.K. asansörde bayginlik geçirdi. Asansör zemin kata geldiginde baygin durumdaki kadini ayaga kaldirmaya çalisan Gökhan B., kadini tekme ve yumruklarla darp etti. Kadinin yerde baygin halde yatmasina aldiris etmeyen Gökhan B. kadini tekmelemeye devam etti. T.K.’yi yerde sürükleyerek yeniden asansöre götüren ve otopark katina inen Gökhan B., kadini evine birakmak üzere aracina bindirdiginde kadina yönelik tehdit ve hakaretlerine devam etti.

Olayin süphelisi Gökhan B. polis tarafindan bugün yakalandi. Sahsin farkli konulardan hakkinda 7 adet suç kaydi bulundugu belirlendi. Magdur kadin sahsa yönelik “6284 Sayili ailenin korunmasi ve kadina karsi siddetin önlenmesine dair kanun” çerçevesinde gerekli islem yapildi.

Gökhan B.’nin asansör önünde bayginlik geçiren kadini tekme ve yumruklarla darp ettigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde erkek sahis yerde baygin halde yatan kadini kaldirmaya çalisiyor ve darp ediyor. Yerde yatan kadini bir süre daha tekmeleyen sahis daha sonra kadini sürükleyerek asansöre geri götürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile