Pendik’te Dehşet Saçan Soyguncuların Kaçma Anı Kamerada

Pendik’te kılık değiştirip girdikleri kuyumcu dükkanında dehşet saçan soyguncuların motosikletle kaçma anı güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.

Öldürülen kuyumcunun bir yakınının, takip ettiği soyguncuları durdurmak için motosiklete çarpması da kameraya yansıdı.

Pendik’te biri kadın kılığına giren iki soyguncu Merve Kuyumculuk’ta terör estirmişti. Saldırganlar, bir çanta dolusu altını aldıktan sonra kaçarken kendilerine direnen baba Rıfat Bilgin ve oğlu Şakir Bilgin’e uzun namlulu silah ve tabancayla kurşun yağdırmıştı.

Baba Bilgin’in öldüğü, oğlunun ise yaralandığı saldırının ardından dışarı çıktıktan sonra da ateş etmeye devam eden saldırganlar, oto yıkamacı Tekinay Uğur Tekin’i de yaralamıştı. Saldırganlar daha sonra motosiklete binerek kaçmaya çalışmıştı. Biri kadın kılığında iki saldırganın motosikletle kaçarken güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı. Görüntülerde hızla ara sokaktan ana caddeye çıkan saldırganların panik halinde kaçmaya çalıştıkları görülüyor.

Soygundan sonra zanlıları takip eden kuyumcu dükkanının sahibi Rıfat Bilgin’in bir yakını ise araçla peşlerinden giderken kameraya yansıyor. Caddede kısa bir süre ilerledikten kuyumcunun yakını, soyguncuları durdurmak için aracıyla motosiklete arkadan çarpıyor. Kameraya da yansıyan olayın ardından motosikletten düşen saldırganlar kaçarak kadrajdan çıkıyor.

Yaya olarak kaçmaya çalışan soyguncuların polis tarafından kıstırıldığı, yaşanan çatışma sonrasında ise biri yaralı olmak üzere 2 soyguncunun yakalandığı belirtildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile